Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzondag 9 september 2012

Wollensprookjes is een feit

Sinds kort maak ik engelen van wol en ik heb mijn hart eraan verloren. De zachte wol en de mooie kleurtjes maken me helemaal gelukkig. Ik haal mijn inspiratie uit het boek Werken met sprookjeswol van Angelika Wolk-Gerche


 Werken Met Sprookjeswol
Hierin staan heel veel prachtige voorbeelden van popjes, diertjes en elfjes stap voor stap uitgelegd met heel veel foto's. een echte aanrader!
Ook het boek Elfen en Feen aus Märchenwolle van Christine Schäfer is een lust voor het oog. Een boek waar je blij van wordt.


Mijn hele gang hangt ondertussen vol met engelen, bloemenfeetjes en elfjes. 
En ook in de huiskamer kun je niet rondkijken zonder een etherisch wezentje tegen te komen. 
Wanneer je op Wollensprookjes kijkt kun je een idee krijgen van wat ik maak. 

Mijn engeltjes hangen ook bij Het Boekwinkeltje in Wageningen. Mijn lievelingswinkel, ik ben dol op boeken! Het is een spirituele winkel en de sfeer is zo fijn daar. 


Opgehangen met hulp van Marko en Robbert-Jan


Daar hangen ze dan!

    

  Dit is mijn eerste herfstengel. Ze heeft appeltjes en een pompoen geoogst.  
 

         


En ook heb ik me voor het eerst gewaagd aan een gnoom. Hij is erg leuk geworden. Deze is helemaal geprikt met een viltnaald. Op de blog van Mama Ilse wordt helemaal uitgelegd hoe je dit aardmannetje zelf kunt maken.


Ik hoop dat jullie net zo enthousiast en geïnspireerd raken van mijn blog. heel veel licht en liefs.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten