Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilmaandag 17 september 2012

KABOUTERKINDEREN

Gisteren morgen met Gabriëlle en Robbert-Jan naar het bos geweest lekker wandelen met de hondjes. We hebben weer van alles verzameld, dat blijft toch leuk. Als je er oog voor hebt is er zoveel moois te zien. We kiezen dan wel het 'mooie' pad of het 'mooie' bos. Eigenlijk mag je daar je honden niet los laten lopen, maar de platgetreden paden vinden wij niet zo leuk. 

Toen we thuis kwamen heeft Rob zich gewijd aan het maken van brooddeeg. Het was nog een heel karwei, want Gabrielle en ik kunnen alleen glutenvrij meel verdragen en dat kleeft niet. Het is heel lastig om daar een homogeen deegje van te maken. 
Gabriëlle maakte voor iedereen een omelet. We hebben heerlijk gegeten. Myrna (de vriendin van Robbert-Jan) was ondertussen begonnen aan een nieuwe engel.
Sinds ze geleerd heeft hoe ze een engel moet maken is ze niet meer te stoppen. Ze heeft zelf wol gekocht, zodat ze ook thuis engelen kan maken. Ze is heel creatief.Zelf was ik begonnen aan een tafereeltje naar aanleiding van het boek De Kabouterkinderen van Elsa Beskow. Ik wilde al heel lang iets in die richting maken en nu is het ervan gekomen.


Vandaag nog hard aan gewerkt en ...het is het klaar!  Voor mijn eerste creatie op deze manier ben ik erg tevreden.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten