Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzaterdag 15 september 2012


ROZENPRIEELTJE


Dit rozenprieeltje heeft Robbert-Jan gemaakt.Het staat beschreven in het boek werken met sprookjeswol. Het was nog een hele klus om het prieeltje in elkaar te zetten.  Je hebt er speciaal draad voor nodig. Bloemistendraad, er zit dun ijzerdraad in. Er was nog moeilijk aan te komen. Ik had bij het tuincentrum gekeken, maar daar hadden ze het niet. Uiteindelijk ben ik naar mijn buurman gegaan, hij heeft een eigen bloemenzaak hier in Renkum - De Orangerie - Hij bleek het draad te hebben en ook nog in de goede kleur en...ik mocht het hebben voor alleen maar een blij gezicht. Makkie!


Het draad wikkel je op een speciale manier om een bal heen. hierdoor krijg je de ronde vorm. Eerst vul je de vorm een beetje op met plukjes groene wol. Uit vilt knip je kleine rozenblaadjes en die lijm je op het prieeltje. De roosjes maak je, door kleine plukjes rood/wit/roze wol om een potlood te wikkelen. De roosjes lijm je op de blaadjes. Vooral niet te zuinig zijn met de roosjes. 

Rob is ondertussen begonnen aan een nieuw prieeltje. De eerste was toch een beetje uitproberen.  


 
 Uiteindelijk hebben we een rozenseizoenstafeltje gemaakt. Ik had nog een rozenpopje wat Gabriëlle me jaren geleden voor mijn verjaardag heeft gegeven. Ze had het helemaal gemaakt naar eigen ontwerp. 


 Het is nog even genieten van de laatste bloemen. De roze bloempjes lijken net roosjes, maar het zijn eigenlijk vlijtige liesjes.

 

Het rozentafeltje heb ik inmiddels vervangen voor een heidevariant. Als voorloper op de herfsttafel. Wij wandelen graag met onze hondjes in in Arnhem bij de Posbank. Daar is ook volop heide. Het hoort bij het Nationaal Park Veluwezoom en het is erg mooi daar.

 

 Ik maak nog steeds seizoenstafels, ook al zijn de kinderen groot. iedereen hier vindt het leuk, het staat altijd zo warm en gezellig.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten