Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilvrijdag 21 september 2012


HERFST

Vandaag is dan toch echt de herfst begonnen. Ik heb de seizoenstafel nog niet verandert, maar dat ga ik een dezer dagen zeker doen.

 Gabrielle heeft een herfstblad popje geprikt. Het staat beschreven in het boek Werken met sprookjeswol. Ze heeft het naar eigen fantasie aangepast. 


Zelf heb ik een klein pompoenpopje gemaakt. Ik ben dol op pompoen. Wij hebben een groente abonnement bij De ommuurde Tuin. Daar halen we elke week biologische groenten. Er waren ook weer veel verschillende soorten pompoenen en je schijnt echt de meeste ervan te kunnen eten. De afgelopen week hadden we een klein groen/witte pompoen die naar tamme kastanje smaakte. Heerlijk uit de oven met gesmolten kaas.


Het rozenprieeltje is inmiddels af.


Ik heb de roosjes dit keer gemaakt door de wol om een breinaald te wikkelen. Dan worden ze nog wat fijner.
Dit wolschilderijtje kreeg Marko bij zijn afscheid op de  Regenboogschool in Emmen. Het is gemaakt door Casper en hij is pas 5 jaar.


Kinderen vinden het vaak heel leuk om iets van wol te maken. De zachtheid en de kleuren spreken tot de verbeelding. Zowel droog- als natvilten kun je al op vrij jonge leeftijd met kinderen doen. We worden iedere keer weer blij, als we naar het schilderijtje van Casper kijken. Het is zo zonnig.

1 opmerking:

  1. Wat kinderen al niet kunnen!!! Echt schitterend gemaakt door Casper. En je rozenprieeltje vind ik zo lief!
    Ik ben gelijk volger geworden! Wat een schitterende dingen heb je op je blog staan!

    Groetjes van Marga
    http://hakenmetmarga.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen