Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilwoensdag 9 december 2015

KERSTBOOMENGELTJES

Dit jaar heb ik voor mezelf engeltjes gemaakt voor in de kerstboom.
In de loop der jaren heb ik al veel engeltjes zien uitvliegen. De kerstboomengeltjes zijn erg geliefd. Ze zijn zo zuiver en puur en geven een heel bijzondere sfeer aan je kerstboom.
Eindelijk kwam het ervan om ze nu voor mezelf te maken.

Dit is het resultaat. Ik heb er zeven gemaakt, dat aantal voelde goed. We hebben speciaal een boom gekocht met veel ruimte tussen de takken, zodat ze goed de ruimte hebben.

 


Ik ben er heel erg blij mee. De boom voelt zo stil en sereen.
De engelenenergie is voelbaar.

Zou je ook graag engeltjes willen voor in de kerstboom?
Ik maak ze op bestelling, maar je mag ook bij mij een workshop volgen, zodat je ze zelf kan leren maken.

Suur een berichtje naar wollensprookjes@gmail.com voor meer informatie.


Liefs, Jolettte

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten