Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilwoensdag 30 december 2015

GEZINSWORKSHOP

Hoe leuk is het om samen met je gezin een workshop te doen. Allemaal je eigen wollen beschermengel maken. Dat is heel bijzonder om te doen.

Na een korte geleide meditatie had iedereen een beeld van zijn of haar eigen beschermengel. Er werd hard gewerkt, want een engel maken is best inspannend. Je moet goed opletten om niet in je vinger te prikken tijdens het droogvilten!
Wanneer je creatief bezig bent kom je in een andere stroom terecht. Je kunt geconfronteerd worden met allerlei gevoelens. Dat kunnen fijne gevoelens zijn, maar ook kan er ineens verdriet of angst boven komen.
Tijdens de workshop mag dat er allemaal zijn. 

Ook voor mannen is het heel bijzonder om een eigen beschermengel te maken. 
De engelen zijn er altijd, bij iedereen, mannen en vrouwen. Op deze manier kun je in contact komen met je eigen engel en meer bewustzijn krijgen op hun liefdevolle begeleiding.

 Ook voor je relatie is het heel goed om samen een creatieve workshop bij mij te komen doen :-)


 Daar word ik nou blij van!! Een wijze Perkamentus engel, compleet met baard en stok door de oudste dochter van 15.
Een Godinnen engel, zeer creatief gemaakt door de jongste dochter van 13.
Een krachtige sjamenen engel, compleet met sjamanen drum. Gemaakt door moeder.
En een Goudlokje compleet met bloem, gemaakt door vader.

Lijk het je ook leuk om een workshop te komen volgen? Dat kan alleen, met vrienden en vriendinnen of met je gezin. (kinderen vanaf 8 jaar)
Neem dan gerust contact met me op via wollensprookjes@gmail.com.

Lieve groet, Jolette

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten