Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilvrijdag 15 januari 2016

ELFJES

Bij de Action vond ik een piepschuimen krans. In piepschuim kun je goed met een viltnaald prikken. Het leek me leuk om er een wollen krans van te maken. Van mijn schoondochter had ik regenboogwol en krulletjes gekregen van wolkaarderij Wollust. En zo is deze krans ontstaan. Een bloemen elfje midden in een veld vol bloemen. De kleuren van deze wol zijn erg mooi. Ik heb de merino lontwol gebruikt en de kortvezelige sprookjeswol. De combinatie van beide soorten wol geeft een mooi effect.
 
De vlindertjes zijn gemaakt van wol met daaromheen een meel-draadje gewikkeld als voelsprieten.

Ik had de smaak te pakken en heb ook nog een bloemen elfjes mobiel gemaakt.

 Zeven kleine bloemen elfjes dansen achter elkaar aan. Ook hier heb ik weer de regenboog kleuren gebruikt. Dat voelt zo mooi harmonisch. 
In mijn kast vond ik ook nog een groot piepschuimen hart. Daar heb ik dit kleine elfje opgezet. 

En een piepschuimen ster, waar dit kleine elfje onder mag dansen.

Het is leuk om de verschillende technieken te combineren. 

Al deze wondertjes zijn te koop. Heb je interesse, laat het me weten. Ik kan ook op maat iets voor je maken. Je kunt me mailen op wollensprookjes@gmail.com


Hartegroet, Jolette
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten