Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprildinsdag 3 november 2015

GELUKSDAG HAPPINESSBEURS IN WAGENINGEN

Afgelopen zondag was ik met Wollensprookjes op de geluksdag van de Happinessbeurs in Wageningen. Een beurs voor persoonlijke ontwikkeling, samenzijn, plezier, geluk en gezondheid.
Mijn zoon Robbert-Jan en zijn vriendin Myrna waren ook weer van de partij. Ze waren die dag precies vijf jaar bij elkaar. Hun ondersteuning is altijd heel fijn en gezellig.
 


Ik had kleine engeltjes gemaakt. Heel fijn voor kinderen om hun zorgen mee te delen. Als troost en bescherming. Door hun zachtheid en kleuren voel je meteen troost, warmte en liefde. Kinderen zijn er dol op!


Ook deze staande beschermengeltjes bieden met hun liefde en wijsheid, troost en bescherming. Elk engeltje is met een andere intentie gemaakt en dat voel je! Ik heb mensen een engeltje in de handen gegeven om te voelen. Ze kregen spontaan warme en tintelende handen. Het ging weer stromen. Dat is wat de engeltjes met je doen. ze raken je ziel aan.


Deze grote beschermengel is zo zuiver en puur. Een heel mooi kraamcadeau, maar ook geschikt voor innerlijk kind werk. Ze herinnert ons eraan dat alle kwetsbare en verdrongen delen van onszelf er mogen zijn. stem je op haar af en vraag haar om steun en kracht. Zij zal je met zachtheid en onvoorwaardelijke liefde ondersteunen in je proces.


Ook de bloemenkindjes waren van de partij. Zijn ze niet lief? Ze zijn geïnspireerd op het verhaal De Wortelkindjes van Sybille van Olfers. De wortelkindjes slapen zolang het winter is diep onder de grond. Totdat het lente wordt; dan komt Moeder Aarde ze wekken. Ze zijn niet langer een bolletje, maar dragen ieder hun eigen mooie bloem.


Kabouters zijn de hoeders van onze de aarde. Ze verzorgen de aarde, de planten en de dieren. Deze kabouters zijn helemaal met de viltnaald geprikt van schapenwol. Ze voelen zich thuis op een herfsttafeltje of op een fijn plekje met een mooie steen. Ze helpen ons de verbinding met de aarde te voelen. Lijkt het je leuk om je eigen kabouter te maken en je verbinding met onze prachtige aarde te versterken, geef je dan op voor een workshop!


Ik heb ook nog samen met mijn kleindochter Lotus op de POW WOW gespeeld. Dat vonden we allebei geweldig! Als ze bij me thuis komt wil ze ook altijd graag op mijn sjamanendrum spelen. Ze heeft vast indianenroots :-)


Aankomende zaterdag 7 november sta ik op de markt van de Vrije School in Nijmegen.
Woon je in de buurt en wil je kennismaken met Wollensprookjes, kom dan gezellig langs!

Een workshop bij me komen volgen mag natuurlijk ook. Je bent van harte welkom!
Liefs, Jolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten