Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilmaandag 15 juni 2015

DRIE NIEUWE OPDRACHTEN

Er hebben weer drie nieuwe engelen het levenslicht mogen zien.Deze engel staat voor innerlijke vrijheid en transformatie. Ze helpt je herinneren dat het belangrijk is om je eigen ruimte in te nemen en te weten wat je waard bent.
Ieder mens draagt iets bijzonders in zich, iets unieks. Wanneer je dat naar buiten laat komen vanuit je hart dien je het grotere geheel op jou geheel eigen wijze. 
Niemand kan op dezelfde manier precies datgene wat jij kan. Laat jezelf zien en straal!


Deze engel staat voor zachtheid en liefde. Ze helpt je herinneren dat kwetsbaarheid de grootste kracht is.
Zachtheid en openheid en vooral liefde voor onszelf zijn van wezenlijk belang. Onze diepste angsten onder ogen zien en doorleven, maakt dat we steeds lichter, zachter en opener kunnen worden. Daardoor kan onze kracht zich steeds meer manifesteren. Wees lief voor jezelf!

 
Deze engel staat voor zelfvertrouwen en liefde. Ze helpt je herinneren dat het heel belangrijk is om op je zelf, je eigen innerlijke stem en gevoel te vertrouwen.Jouw hogere Zelf kent je pad en zij leidt je door middel van je intuïtie, ingevingen en inzichten, naar het doen van nieuwe dingen, om in flow te zijn en gemak te ervaren, om je hart te volgen en ze leidt je naar de juiste plek op het juiste moment. Vertrouw op jezelf/ziel!

Liefs, Jolette

1 opmerking:

  1. E' vero quello che dici degli angeli, quelli che ai fatto sono bellissimi ciao Giordana.

    BeantwoordenVerwijderen