Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprildinsdag 26 mei 2015


BIJZONDERE WORKSHOP

Creatief bezig zijn met zachte wol, ontspant, geeft innerlijke rust en brengt je weer bij jezelf.
Samen creatief bezig zijn werkt verbindend. Elkaar ondersteunen en helpen, de verwondering en het delen hiervan in een warme fijne sfeer. Alles mag er zijn, ook als het even niet lukt.
Deze workshop was voor een moeder die samen met haar tweelingzoons van 9 jaar en haar dochtertje van 4 jaar iets postiefs wilde doen.

Ik had allerlei creatieve spulletjes klaargelegd en voor ieder een hartvormig geluksdoosje gekocht.

Voor de kleuter had ik koekvormpjes klaargelegd. Daar kun je wol in doen en dan prikken maar. Op deze manier kan een jong kind al zelf een figuurtje prikken.


Het gecreëerde mocht allemaal in haar geluksdoosje die ze mooi versierd had. Er werd ook een dekentje geknipt van vilt zodat alles goed ondergestopt kon worden.De jongens wilden allebei een baby cheetah maken. Niet de minste uitdaging! Op google hebben we een foto opgezocht en die hebben we als voorbeeld gebruikt.
Eerst hebben we van pijpenragers een geraamte gemaakt. Daar hebben we deeltje voor deeltje de wol om gewikkeld en vervolgens geprikt.
Dit is het resultaat geworden.
                    Ook de baby cheetah kreeg een eigen geluksdoosje om in te wonen.Ze zijn echt eigen geworden.
Moeder heeft een koekjesvorm gebruikt om een prachtige vlinder te prikken. Symbolisch voor innerlijke transformatie.
Als we elke avond voor we naar bed gaan bewust dankbaar zijn voor iets van de dag, iets waar we blij van werden, dan richten we onze energie op het positieve en verhogen daarmee onze energie. Je kunt iedere avond op een klein briefje een tekening of een woord schrijven waar je dankbaar voor bent. Die doe je dan in je persoonlijke geluksdoosje.
Dit is echt een knuffeldoosje geworden :-)

Ik hoop dat je geinpsireerd bent geraakt om ook zelf met wol aan de slag te gaan.
Je kunt ook bij mij een workshop komen doen, samen met vrienden/innen of je kinderen. Alles is mogelijk.

Liefs, Jolette


 

7 opmerkingen:

 1. Zeker bijzonder, zo'n workshop! Wat een mooie dingen zijn er gemaakt! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker bijzonder, zo'n workshop! Wat een mooie dingen zijn er gemaakt! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brava ai fatto esprimere la loro creatività. Ciao Giordana.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gezellige workshop en met wol werken geeft altijd veel voldoening, dat kun je zien aan de leuke werkjes.
  Hartelijke groet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is heerlijk voor kinderen om met wol te werken. Er aan te ruiken en te voelen. De zachtheid en de mooie kleuren en daar iets stevigs van maken is magisch.

   Verwijderen