Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilwoensdag 19 maart 2014

Workshops

Ondertussen heb ik ook nog twee workshops gehouden. Ik geef de workshops voor 1 tot 4 personen. Zo heb ik alle tijd en aandacht voor de mensen. Het is zo leuk om te doen en voor we het weten is de tijd alweer om. De verwondering wat je kunt maken van 1 pijpenrager en de prachtige zachte gekleurde merinowol is elke keer weer leuk om te zien. 
Het is zo'n heerlijk gevoel als de mensen helemaal blij weg gaan met hun zelfgemaakte engel. En zo enthousiast zijn dat ze er thuis mee door willen gaan! Het is zo heerlijk ontspannend om te doen en de materialen zijn zo mooi. Je komt vanzelf in een andere staat van zijn als je met je eigen engel bezig bent.
Ook deze vrouw was helemaal enthousiast en ging met wol en viltnaalden naar huis, al helemaal in gedachten voor wie ze allemaal een engel wilde maken.


Het is ook zo leuk om de eigenheid te zien in de engelen. We gebruiken allemaal dezelfde materialen en technieken en toch heeft iedereen zo een eigen stijl en zien de engelen er persoonlijk uit. 

Wil je ook een keer een workshop volgen, je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op wollensprookjes@gmail.com


Heel veel liefs, Jolette

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige engelen zijn er gemaakt! Ik vind het geven van workshops ook zo ontzettend leuk, maar ben er de laatste tijd niet aan toe gekomen. Wie weet in de toekomst ... Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen