Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilwoensdag 19 maart 2014

22 MAART MARKT OP DE VRIJE SCHOOL DE ZWANERIDDER IN WAGENINGEN

Op 22 maart ben ik uitgenodigd om met een mijn engelen te komen staan op de lentemarkt op de vrije school de Zwaneridder in Wageningen. gelukkig kreeg ik de uitnodiging een paar weken geleden, zodat ik voldoende tijd had om me voor te bereiden.Voor in de paastakken heb ik deze kleine elfjes gemaakt. Ik heb ze net allemaal even anders gemaakt. Andere kleur, haarbandje, bloemetje etc. ze zijn schattig geworden. Ze hebben beentjes en ze dansen echt in de lucht. Het is de eerste keer dat ik ze heb gemaakt en ik werd er helemaal blij van!

Ook heb ik voor het eerst staande beschermengeltjes gemaakt. Ik vind ze zelf erg mooi geworden en ik zag het al helemaal voor me hoe ze naast een bedje van een kind zouden staan met liefdevolle aandacht wakend over het kind.
 Omdat het een lentemarkt is, leek het me ook leuk om wat voor de seizoenstafel te maken.
Het werd een moeder aarde met wortelkindjes. 5 Bloemenkinderen en een pinksterpaartje.

Het pinksterpaartje heb ik op een klein houten plankje gezet, zodat het echt een op zichzelf staand item is.

Dit was allemaal nieuw voor me evenals de bloemenkinderen. het zijn een klaproos, margrietje, korenbloem, viooltje en een narcisje.
De lente is zo'n heerlijke tijd! Kleurrijk en divers. Natuurlijk heb ik ook nog wat nieuwe engelen gemaakt voor de lentemarkt.


                                              Daar wordt je toch vrolijk van!

Als laatste nog een klein elfje wat ineens in mijn rododendron zat haar bloemetjes uit te strooien. Ik heb haar uiteindelijk in een krans van takken gezet, op wat groene wol met bloemetjes. Erg leuk om voor het raam te hangen.


 Heel veel liefs, Jolette

5 opmerkingen:

 1. Het is echt allemaal prachtig wat je hebt gemaakt! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Jolette, het lukte me niet om op de Lentemarkt nog even bij je langs te komen, omdat ik bij mijn eigen tekenactiviteit stond. Ik had Marko en Robbert-Jan wel even gesproken. Mijn dochter heeft een van jouw mooie engelen gekocht en zij hangt nu boven haar bed. Echt prachtig!
  Ik hoop dat ik een keer een engel bij je kan komen maken.
  Hartelijke groet, Elske Hoen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Elske, wat leuk om van je te horen! Dank voor je compliment en wat mooi dat een van mijn engelen boven je dochters bed hangt. Je bent van harte welkom om een engel te komen maken. 12 april heb ik nog een plekje vrij en anders kunnen we altijd een andere afspraak maken. Hartelijke groet, Jolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sono tutti bellissimi ottima scelta anche i colori. Ciao Giordana.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you Giordana.I so like the wonderful colors of the wool. I get really inspired by it and love to make my angels in all different colors. Love Jolette

  BeantwoordenVerwijderen