Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilwoensdag 19 maart 2014IN OPDRACHT

Twee weken geleden kreeg ik een hele leuke opdracht. Iets heel anders dan wat ik tot nu had gemaakt. Voor haar zwangere zus wilde de vrouw een engel op een zwaan met een babytje in haar armen.Het was kort dag. Een paar dagen voor de bevalling. het was nog een verassing wat de kleine zou worden en of hij/zij op tijd geboren zou worden.

 
 De zus is gek op zwanen en daarom leek het haar zusje zo bijzonder om het kindje te laten arriveren op een zwaan. Dat vond ik meteen een prachtig symbool.

                   De dame in kwestie moest een jolig type worden, met lange benen.
                       In haar armen het babytje met een rood bloempje op de borst.

Het is reuze spannend als iemand een opdracht geeft met speciale verwachtingen. Zal het voldoen en zo mooi worden als ze in gedachten heeft. Ik probeer altijd zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van iemand en me zo goed mogelijk in te leven. En ik maak het met veel aandacht, zorg en liefde. 

De baby kwam precies op tijd en het was een jongetje. De dag ervoor had ik het werkstuk af gekregen, wat een geluk! Ze was er heel blij mee, tranen van ontroering zo mooi.
                                            Dat zijn de gouden momenten :-)  

Heel veel liefs, Jolette


 

2 opmerkingen: