Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzaterdag 15 juni 2013

AARDBEIENTIJD EN JONGE DIERTJES KNUFFELEN
  


Vandaag de seizoenstafel weer verandert. De vogelverschrikker (lang geleden gekocht bij de Xenos) waakt over de aardbeienkindjes. In het water zwemt een moeder eend met haar kleintjes en de zwaan broed haar eieren uit op het nest. De bijtjes verzamelen stuifmeel voor ons, waar ze honing van maken in de bijenkorf. Het is een heerlijke tijd van groei en bloei.Ik weet niet meer van welk atelier de twee achterste aardbeienkindjes zijn. Ik heb ze al lang geleden gemaakt. Het voorste kleine aardbeienkindje heeft Gabrielle gemaakt en is van atelier Pippilotta

Dit grotere kind is een pakket van atelier de witte engel. Ik heb wat kneedgum onder haar voetjes gedaan om haar te laten staan. Maar je kunt natuurlijk ook stukjes lood in de schoentjes naaien.
 

De kaart is van Marjan van Zeyl. Zij maakt prachtige kaarten voor elk seizoen en jaarfeest.


  Moedereend en haar jongen zijn een pakket van handwerkatelier Sari. Het heet eendjes aan de waterkant. De 'sigaren' aan de waterkant horen ook bij het pakket.

De zwaan
pijpenrager, stukje keukenrol, veertjes, rode bijenwas, lijm

 De zwaan is gemaakt van een pijpenrager. Buig een hoofd + nek en dan aan de onderkant in een cirkel buigen. Maak een propje keukenrol en doe dit in de cirkel. Lijm nu op het papier echte veertjes. Van rode bijenwas maak je het snaveltje. 
Het nest is gemaakt door kinderen van een beetje klei en takjes en strootjes. Net echt!
 


Op de kinderboerderij in Heelsum heb ik voor het eerst van mijn leven een jong eendje geknuffeld. Zo lief en zacht!
Deze lieve moederkip met haar kuikens is een patroontje van atelier anne-merijntje.


de vlindertjes zijn een patroontje van atelier De Kleine Trol.

 
Met bloemetje uit eigen tuin. Daar word je toch blij van.

Dit is een rozenbottelkindje. Een eigen ontwerp. Heerlijk straks weer rozenbotteljam.  
 

                                 En nog een kaart van Marjan van Zeyl. Puur genieten.


2 opmerkingen:

 1. Il giardino è molto bello con tutti gli animali ti da proprio l'idea della Primavera .
  Un caro saluto Giordana.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ciao Giordana. Grazie per il tuo messaggio. Amo la primavera con tutti i fiori e gli animali giovani. E 'finalmente il bel tempo nei Paesi Bassi e tutto è in fiore. Cordiali saluti, Jolette

   Verwijderen