Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprildinsdag 20 augustus 2013

HOOGZOMERWat een heerlijke zomer hebben we achter de rug, volop zonneschijn. Op de zeisoenstafel 
rust een zeemeermin uit op de rotsen. De vuurtoren waarschuwt de schepen in de zee en op het strand liggen de mooiste zelfgevonden schelpen. De afgelopen jaren heb ik haar niet eens uit de kast gehaald, maar nu was het echt weer voor een hoogzomertafel.
De zeemeermin is een patroontje van speelgoedwinkel Poppedijn.


Deze vuurtoren hebben we 2 jaar geleden gevonden in Frankrijk en samen met een paar zakken zeezout mocht hij met ons mee naar huis voor op de seizoenstafel. Er kan een waxine lichtje in en dat flakkert 's avonds gezellig door de raampjes naar buiten.


De bootjes heb ik eens gekocht bij de Xenos. daar hebben ze vaak van die leuke dingetjes voor op de seizoenstafel. Ook de grote glazen zeester met waxinelichtje komt daar vandaan.


 Deze schattige kaarten zijn van Marjan van Zeyl.


                                   De natuur is toch ongelovelijk mooi en veelzijdig.
                                                     Zoveel vormen en kleuren. 

Ik wens iedereen nog een heerlijke nazomer.

Liefs, Jolette


 

4 opmerkingen:

 1. Ai reso proprio l'idea dell'estate, una bella scenografia tutto molto bello.
  Un caro saluto Giordana.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Giordana. It's nice to have our little mermaid watching over the see and the boats :-)
   Love Jolette

   Verwijderen
 2. Wat een mooie zomertafel heb je! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ja het is fijn dat onze zeemeermin weer eens te voorschijn kon komen. Geeft toch echt een vakantiegevoel :-)
   Liefs, Jolette

   Verwijderen