Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilwoensdag 27 maart 2013

PAASTAK

Al enkele dagen heb ik de paastak staan, maar nog geen gelegenheid gehad er een foto van te maken. Maar vandaag is het gelukt dankzij Gabrielle. Ze zei, kom we nemen de vaas mee naar buiten, lekker in het zonnetje, dan maak ik de foto's.


De takken hangen vol met zelfgemaakte dingen.


Dit eitje kun je makkelijk met kinderen maken. 

Nodig: vilt, schapenwol, naald en draad, perforator, kartelschaar en lijm.

Knip uit vilt 2 eivormen en naai ze met een festonsteekje bijna helemaal op elkaar.
Vul het eitje op met wol en festoneer het eitje helemaal dicht.
Met de perforator kun je rondjes uit vilt ponsen. En met de kartelschaar kun je figuurtjes uit vilt knippen. Hiermee kun je het eitje versieren.


Dit is een van de eitjes die ik van Casper heb gekregen. het is gemaakt d.m.v. natvilten.
Kinderen vinden dit vaak heerlijk om te doen, lekker met warm water en zeep iets moois maken. Ze zijn erg mooi geworden en passen heel mooi in mijn paastak.

 
 

Dit eitje is gemaakt op een piepschuimen eitje waar ik wol omheen gevilt heb d.m.v. natvilten. Dit is best lastig om te doen bij zo'n klein eitje. Maar het resultaat is wel echt leuk geworden. Dit eitje en het haasje in het eitje is een patroontje van atelier Anemoontje. Het eitje kun je maken met kinderen, het haasje is vrij moeilijk.
 Vorige week heb ik 5 paaskindjes geprikt voor in de paastak. Het lijfje is in de vorm van een ei. De haartjes zijn van moerbeizijde. ze zijn heel zacht om te zien. Ik heb ze in verschillende kleurtjes gemaakt. Ze passen er erg leuk bij.Hier wordt je toch vrolijk van! 

Liefs, Jolette

2 opmerkingen:

  1. Daar worden we zeker vrolijk van! Schattig, je paaskindjes! Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Simpatico il tuo albero di Pasqua, e anche le tue fatine. Buona Pasqua Gio.

    BeantwoordenVerwijderen