Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 april







dinsdag 5 maart 2013

DE VROEGE LENTE,


In de donkere aarde zoekt het zaadje licht
Net zoals mijn hartje zich naar de zonne richt

Vandaag heb ik de wintertafel vervangen voor de vroege lentetafel. Moeder aarde wekt de wortelkindjes, zodat ze zich kunnen voorbereiden op de echte lente. Er moeten kleertjes worden genaaid, zodat ze straks in hun prachtige lentekleurtjes aan ons kunnen verschijnen.


 


Moeder aarde is een patroontje uit het boekje; De seizoenstafel van Marjolein van leeuwen en Jos Moeskops. Uitgeverij Christofoor.
Aan haar arm hangt een mandje met daarin een piepklein breiwerkje. Twee spelden zijn gebruikt als breinaalden.







Ook het patroon van de wortelkindjes komt uit dit boek.
Je kunt verschillende bruine stof gebruiken voor de lijfjes. Wij hebben verschillende kleuren wol gebruikt voor de haartjes en ook de kapsels kun je naar eigen inzicht maken.
 
 Deze tulpenbolletjes zijn een ontwerp van atelier Tintangel.














E

En deze lieve babyblaadjes zijn een patroon van atelier pippilotta.

Op naar de lente!

Liefs, Jolette 


6 opmerkingen:

 1. Idea molto bella la terra che si risveglia e cosi tutto quello che sotto e sopra, brava. Ciao Gio.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thank you.I find it a really cute with the little children who are awakening among the great care of mother earth.
  Love, Jolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige jaartafel heb je, heel erg mooi om al je creaties te zien.
  Dag, Ariane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, wat heb je een schitterende tafel gemaakt! Er valt zoveel te kijken! Echt genieten! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel! Het is weer zo'n echt andere sfeer dan de wintertafel. Heerlijk!
  Liefs, Jolette

  BeantwoordenVerwijderen