Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzondag 18 november 2012

SINTERKLAAS IS WEER IN HET LAND!

Eindelijk is het zover, Sinterklaas en zijn pietjes zijn weer aangekomen in ons koude kikkerlandje.


De boot is gemaakt van papier maché. De pietjes zijn een patroon van atelier Anemoontje, maar dan vergroot. ook het paard is een patroon van atelier Anemoontje. De Sint is een eigen ontwerp. Marko heeft de staf gemaakt van een stuk koperdraad. De tekenining van de huizen is met conté krijt gemaakt.

 Deze bootjes hebben Gabrielle en Robbert-Jan gemaakt toen ze in de kleuterklas van de Vrije school zaten. Ik gebruik ze nog altijd als extra pakjesbootjes.


Boven de tekening heb ik een slinger kerstlampjes hangen. Ik heb van  wit, lichtgeel en donkergeel vilt sterretjes gemaakt en die om de lichtjes geschoven.Boven de seizoenstafel hangen een transparantje van de Sint en één van een Pietje.


In de keuken heb ik nog een transparant opgehangen. Oorspronkelijk kun je deze kopen van hout. Ik heb hem nagemaakt van blauw karton en er een transparantje van gemaakt.

Bij ons zijn de lootjes al getrokken. Sinterklaas wordt nog steeds uitgebreid gevierd, met surprises, gedichten en hele spelshows. We verheugen ons er allemaal weer op.


2 opmerkingen: