Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzondag 4 november 2012

PIETJES EN HARTEDIEFJES

Voor de markt hebben Gabrielle, Robbert-Jan en ik nog een gezamenlijk project gedaan;
Zwarte Pietjes.

 
Ik heb de Pietjes gemaakt. Het is een patroontje van atelier Anemoontje wat ik vergroot heb.
In plaats van een stoffen hoofdje, heb ik een hoofdje van wol geprikt en de armpjes en beentjes met wol gewikkeld. Gabrielle heeft uit schuimrubber kadootje gesneden en deze met wol geprikt. Robbert-Jan heeft de kadootjes vervolgens genatvild. (is dat een goed woord?)
Gabrielle en Robbert-Jan zijn samen naar de lapjesmarkt geweest om lint te kopen, die Gabrielle vervolgens om de kadootjes heeft gelijmd. Vervolgens heeft ze nog een zakje gemaakt met wat wol erin. Veel werk, maar het resultaat is super.


Voor de kleintjes onder ons hadden we hartediefjes gemaakt aan een lang lint, zodat ze het als ketting kunnen dragen. Of zoals iemand zei, voor boven de wieg. Ook heel lief.
Ze vielen zeer in de smaak. Het is ook zo vertederend, zo'n klein wikkelbabytje.

Het is zo heerlijk wat je allemaal met wol kunt doen. De kleuren en de zachtheid spreken zo tot de verbeelding. Het maakt de wereld een stukje mooier.

1 opmerking:

  1. Hai Jolette, wat een prachtige dingen maak je! Ik blijf je zeker volgen! Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen