Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzondag 21 oktober 2012

NOG MEER HERFST

We hebben de eerste tamme kastanjes weer gevonden.  Met een scherp mesje maak je een kruisje erin. Doe ze in een pan met een bodempje water en de deksel erop en laat ze minstens een half uur stomen. Smullen maar!

Ook vonden Marko en Gabrielle eekhoorntjesbrood in het bos. We hebben ze in plakjes gesneden en aan een touw geregen en nu hangen ze te drogen voor het raam. Het ruikt heel herfstig bij ons in huis. Lekker voor soep of risotto. 
  


Ik heb nog 2 kleine kaboutervriendjes gemaakt op de manier zoals beschreven op het blog van Mama Ilse.Ook Robbert-Jan heeft zich gestort op het maken van een kabouter. Hij is geweldig geworden. hij doet ons erg denken aan Sterke Wanja die 7 jaar bij de kachel lag te slapen.

 

Zelf heb ik voor het eerst een klein kaboutertje gewikkeld. Hij heeft een klein knapzakje bij zich, zijn reis kan beginnen.Deze foto kreeg ik van Eline. Ze heeft de eikeltjes samen met haar kinderen gemaakt. Ik vind ze echt heel erg mooi geworden. 

   https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/1/?ui=2&ik=6229ced1d5&view=att&th=13a6b74a8151649a&attid=0.1&disp=inline&realattid=1416020417835958272-1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P84gtYhm6uNi7bh09z_kPva&sadet=1350822877544&sads=A5S-df6ceEt4_boIRLG60XpWvjY&sadssc=1                                                                     

2 opmerkingen:

  1. Ciao ho guardato i tuoi lavori e vedo che anche a te piace fare i folletti in lana cardata brava mi piacciono molto.
    Ha risentirci Giordana.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you for your kind words on my blog!

    Your fairies and little gnomes are so sweet! I love your blog and I am awaiting eagerly your next posts.

    BeantwoordenVerwijderen