Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprildinsdag 2 oktober 2012

HERFSTTAFEL

De herfst heeft zijn intrede gedaan op de seizoenstafel. Het is een vrolijke  tafel vol kleur geworden.


Het ontwerp van de kabouters komt uit het boekje De Seizoenstafel van Marjolein van Leeuwen-Zier en Jos Moeskops-Groenewoud
De familie Dennenappel is een eigen ontwerp.


Dit eikelmannetje is naar ontwerp van het viltpatroontje Eikelmannetje van atelier De Kleine Trol.
 

Dit eikelmannetje kun
je makkelijk met kinderen
maken.


Deze drie kastanjekinderen zijn een eigen ontwerp.


Dit gezellige beukenootmannetje is een eigen ontwerp van Gabrielle.


Diertjes op de seizoenstafelDe egel is gemaakt van een kaardebol.
Voor de ogen en neus heb ik 3 zwarte kopspelden gebruikt. Beschreven in het boekje De Seizoenstafel.

Het muisje is gemaakt van een halve walnoot. Uit grijs vilt heb ik de oren en het staartje geknipt. Paar snorhaartjes erop gelijmd en de oogjes getekend met een klein zwart stiftje.

Het slakje heb ik gemaakt van bijenwas met op zijn rug een schelpje. De hoorntjes zijn gemaakt van meeldraden.

Verdere aankleding.

Deze grote dennenappel heb ik opgevuld met stukjes gedroogd mos en wol in herfstkleuren. Eenvoudig werkje met een mooi resultaat.


Boven de seizoenstafel hangt een lichtsnoer met lampionnetjes eromheen. Met een scherp mesje heb ik voorzichtig het besje eruit gesneden. 

De kaarten zijn van Marjan van Zeyl.


1 opmerking: