Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilmaandag 23 maart 2015


COMMUNICEREN MET DE AARDE

Vorige week had mijn dochter Gabrielle een afspraak voor een consult bij Martijn van Staveren. Ik was bij een lezing van hem geweest en daar was veel in beweging gekomen bij mij. Om hem te bedanken had ik een engel voor hem gemaakt. De dag voor dat ik de engel ging geven had ik haar nog helemaal verandert. Andere kleuren gegeven. Ze moest blauw met geel worden.

Omdat Martijn spreekt over zijn grote liefde voor de aarde had ik bedacht dat het mij heel mooi leek om de engel een aardbol in haar handen te laten vasthouden.
Maar hoe kwam ik aan een aardbol?
's Avonds in bed kreeg ik een ingeving. Zouden er geen puntenslijpers zijn met een aardbol erop. De volgende morgen zoeken op internet en zowaar ik vond wat ik nodig had.


Een paar jaar geleden heb ik een Luscher-opleiding gedaan. Professor Luscher, een Zwitserse psychiater, heeft ontdekt dat kleuren een fysieke reactie geven op ons lichaam.
Volgens hem staat de kleur geel voor innerlijke vrijheid en de kleur blauw voor innerlijke rust. Samen staan de kleuren voor communicatie.

Die zelfde middag, de dag voordat we naar Martijn gingen, kreeg ik van mijn dochter en schoonzoon deze prachtige blauwe orchidee in een geel emmertje.Ik zei:" He grappig, ik heb net een blauw/gele engel gemaakt voor Martijn, kijk eens hoe mooi ze erbij past."

De volgende dag gingen mijn dochter en ik samen naar Martijn toe. het was een heel bijzonder en fijn consult.
Martijn sprak over dat we allemaal ook nog een groter doel hebben waarvoor we op aarde zijn gekomen.
En voor mijn dochter was dat grotere doel: Communiceren met de aarde!

Ik was sprakeloos en zei Martijn dat ik iets voor hem gemaakt had. Ik haalde mijn engel tevoorschijn.Hij was er heel blij mee en zei dat dit het mooiste was wat hij tot nu toe gekregen had.
Ik was heel blij en dankbaar met de bevestiging van het Universum dat ik zo op het goede pad zit met mijn engelen. Als ik engelen maak vergeet ik alles om mij heen.
Het is zo heerlijk om voor iemand een persoonlijke engel te makken en te weten dat de engel echt een stukje ondersteuning, troost en kracht kan bieden.

En mijn blauwe orchidee....die heeft een ereplaatsje!


Liefs, Jolette

1 opmerking: