Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprildonderdag 26 maart 2015

BESTELLINGEN

Iets op bestelling maken voelt altijd heel bijzonder. Degene die de bestelling doet zit vaak vol spanning af te wachten. Hoe zal ze eruit zien, welke kleuren zal ze hebben?

Elke engel ontstaat onder mijn handen echt vanuit mijn hart. Van te voren weet ik ook niet hoe ze eruit komt te zien. Ik krijg vaak een gevoel bij iemand en dat gevoel probeer ik te vertalen in de engel. Het is voor mij ook iedere keer weer een verassing. 


Dit engeltje heb ik gemaakt voor iemand die een online cursus volgde en als opdracht kreeg: koop een voorwerp wat kan dienen als ankerpunt om je te herinneren aan het volgen van je hart en je passies.

Wat een mooie opdracht!

 Dit engeltje ontstond. Ik had nog dit prachtige rode hart en ze paste er zo goed bij. Het was een schot in de roos.

Er is niets fijners dan iemand gelukkig maken met iets waar jezelf gelukkig van wordt om het te creëren!


Dit kleine babytje is een kraamcadeautje. de slaapkamer van het meisje is grijs met roze en daar heb ik het cadeautje op aangepast.
Schattig toch!


 
Dit lieve staande engeltje met vlindertje heb ik zonder opdracht gemaakt. Ik was heerlijk aan het prikken en ze ontstond, dit lieve zachte wezentje. Ik heb haar op mijn faceboook site gezet en er kwamen meteen vragen of ze te koop was. Ondertussen is ze op weg naar haar nieuwe eigenaar die hoop ik veel plezier van haar zal hebben.
Ik voel me dankbaar dat ik mijn energie op deze manier in de wereld mag verspreiden.

Liefs, Jolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten