Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilmaandag 13 oktober 2014

OPEN DAG MEE OPLEIDING

In augustus hadden we een open dag van de opleiding die ik volg, de MEE opleiding, die staat voor meervoudig energetisch essentie therapeut.
Mensen konden zich inschrijven voor een behandeling van een halfuur en wij - de therapeuten moesten ter plekke invoelen wat degene op dat moment nodig had.

Het was spannend, maar ook heel leuk. Ik heb 5 mensen behandeld en 3 allergietesten afgenomen. 


Ook stond ik er met een standje met mijn engelen. Dat was een groot succes.


 Speciaal voor deze dag had ik deze elfjes gemaakt.
Hier een klein elfje wat een warm hartje bij haar draagt. 
Voor iemand die wel wat liefde en ondersteuning kan gebruiken.


Dit vrolijke elfje is een vrijbuiter. Ze viert het leven en is heel blij en speels.


Dit lieve elfje houdt haar armpjes wijdt open om je al haar liefde en zorgzaamheid te geven. 
Dit lieve elfje voelt zich thuis tussen de hortensia's. Ze is een klein bloemenelfje en ze geniet van alle kleuren om zich heen.


Dit lieve elfje houdt van de natuur. Ze heeft een zonnig en blij karakter en voelt zich bij iedereen thuis.


Dit lieve zachte elfje vertedert iedereen. Met haar zacht roze en oranje jurkje en vleugeltjes raakt ze ieders hart.


Dit lieve elfje draagt een bloesemtakje bij zich. Ze is een echt lentemeisje en staat voor het nieuwe dat wil groeien en ontluiken. 
 

 Dit kleine elfje danst het leven rond. Ze heeft een bloemvormig jurkje en is heel vrolijk en blij. Ze houdt van het leven.

De elfjes zijn een nieuwe creatie van me en ze zijn heerlijk om te maken ieder met een eigen karaktertje.
Ik kan er al mijn fantasie in kwijt.

Liefs, Jolette

2 opmerkingen: