Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilwoensdag 15 oktober 2014

NIKS ZO LEUK ALS EEN WORKSHOP GEVEN

De afgelopen tijd heb ik weer meerdere mensen een engel mogen leren maken.
Wat is dat toch heerlijk om te doen!


Heerlijk creatief bezig zijn met z'n allen. De kleuren en de zachtheid van de wol zijn voeding voor de ziel.


Het leuke is, iedereen begint met 1 pijpenrager en daar wordt de hele engel om gecreëerd.
De eigenheid die ontstaat is zo leuk om te zien. Door andere kleuren, of zelf met dezelfde kleuren, ontstaat toch bij iedereen een heel eigen engel.


                                       


                                        De eerste man die een engel kwam makenOok met z'n tweeën kun je een workshop komen volgen.

 
                                                   Welke engel is van de man?

Ook samen met je kind, vanaf een jaar of 8, kun je meedoen met een workshop.                               Weer totaal andere engelen geworden. Zo leuk om te zien. 


Je kunt bij mij ook alle materialen kopen om thuis verder aan de slag te gaan. Er worden ondertussen al heel wat engelen gemaakt.

 Vind je het leuk om ook een keer een workshop te komen volgen, mail me dan op : wollensprookjes@gmail.com  of bel 06-1661 20 77

Liefs, Jolette

1 opmerking:

  1. Sono stati tutti bravissimi anche l'uomo, anchio terrò un corso a delle bambine. Vieni a trovarmi sul mio blog ho fatto dei bracciali in lana cardata così mi dirai se ti piacciono. Ciao Giordana.

    BeantwoordenVerwijderen