Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzaterdag 17 mei 2014

Workshops

In april heb ik nog 2 workshops gegeven. Beide aan een moeder met 2 kinderen. Ontzettend leuk om te doen. De verwondering en verbazing over dat ze zelf een engel kunnen maken uit de zachte wol is zo mooi om te zien.Er wordt geconcentreerd gewerkt. En dit was het resultaat. Na de workshop werden er materialen gekocht en thuis zijn er nog meer prachtige engelen gemaakt. Een nieuwe hobby is geboren :-)

En ook zij hebben de smaak te pakken. Er wordt thuis hard gewerkt aan nieuwe engelen.

Het is zo leuk om mensen te leren zelf een engel te maken, maar het is nog leuker als ze zo geïnspireerd raken dat ze er thuis mee verder gaan. Er worden engelen gemaakt voor elke gelegenheid, voor oma, een verjaardag etc.  
Wanneer je creatief bezig bent, kom je in zo'n andere stroom terecht. Je vergeet alles om je heen en bent alleen bezig met de zachte wol, de mooie kleuren, je engel. Je voelt vanzelf dat je verzacht en allerlei liefdevolle gevoelens krijgt. Het is heerlijk om te doen!

Liefs, Jolette

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten