Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzaterdag 17 mei 2014

MEE OPLEIDING

In januari ben ik begonnen met de MEE opleiding bij Centrum Puur. MEE staat voor multi energetisch essentie therapie.
We krijgen veel tools aangeboden waarmee we mensen kunnen begeleiden, maar het belangrijkste wat we leren is om te werken vanuit ons eigen gevoel, onze essentie. Steeds meer alles wat je geleerd hebt los laten en vertrouwen op je eigen gevoel.
Per maand oefenen we op minimaal 3 proefpersonen. Dit is geweldig leuk en leerzaam om te doen en ik merk dat ik zo groei hierdoor. Middels de sway-test kan ik meten of mensen goed geaard zijn, energetische reiniging en of energetische bescherming nodig hebben. Zo ja, dan test ik uit welke oefeningen het beste werken en die oefenen we samen. 

Ook hebben we geleerd te healen, de flow herstellen, transformatief coachen, werken met de bio sensor met o.a. een allergie test en nu zijn we bezig met drukpunt massage en readen. 


Ik vraag altijd feedback aan de mensen die bij me komen en ik krijg bijna altijd terug dat ik zo rustig ben en zoveel vertrouwen uitstraal. Zelfs mensen die het heel moeilijk vinden om andere te vertrouwen openen zich. Het verbaast henzelf. Ze krijgen veel inzichten en vinden me duidelijk. Fijn om te horen! Dat ik deze opleiding ben gaan doen is zo'n goede beslissing geweest. Hiermee zit ik duidelijk op het goede spoor :-)

 Liefs, Jolette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten