Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzondag 10 november 2013

HERFSTMARKT

Vorige week stond ik op de herfstmarkt op de Vrije school de Meander in Nijmegen.
Ik ben compleet vergeten een foto van onze stand te maken, maar het zag er heel gezellig uit. Het was goed druk en er zijn vele engelen uitgevlogen naar nieuwe gezinnen om daar hun liefde te brengen.

Dit jaar had ik ook kleine elfjes gemaakt en ook die hebben allemaal een nieuw plekje gevonden.


 
Ze hingen in kleine kerstboompjes en de kinderen konden er zo zelf een uitkiezen.

Wat ook nieuw was, waren deze sneeuwklok-engeltjes. Ze vonden gretig aftrek. Ze kunnen opgehangen worden of met een stokje zo tussen de sneeuwklokjes gezet worden. 
Nog niet eerder heb ik wol-schilderijtjes gemaakt. De achtergrond heb ik genatvild en daarop een voorstelling geprikt. Het is erg leuk om te doen en ze oogstte veel bewondering.
Het kabouterschilderijtje is verkocht.
Ook nieuw waren deze grappige kleine sneeuwpopjes. Ze kunnen worden opgehangen in de kerstboom of op een leuk plekje. Zijn ze niet schattig!
Het was een mooie dag met veel oooh's en aaah's. Het is fijn te merken dat mensen engelen en de zachtheid van de wol zo waarderen. ik vind het fijn om in deze tijd op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een beetje liefde en zachtheid in de wereld.

 

1 opmerking:

  1. Nou, van mij krijg je ook veel ooooh's en aaaah's, hoor! Wat een prachtige werkjes!

    BeantwoordenVerwijderen