Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprildonderdag 20 december 2012DE WERVELENDE REGENBOOGPROFETIE

Sweet Rainbow  angel from wool in red/orange/yellow/green/blue and purple waldorf way made
Sweet Rainbow  angel from wool in red/orange/yellow/green/blue and purple waldorf way made Sweet Rainbow  angel from wool in red/orange/yellow/green/blue and purple waldorf way made Sweet Rainbow  angel from wool in red/orange/yellow/green/blue and purple waldorf way made Sweet Rainbow  angel from wool in red/orange/yellow/green/blue and purple waldorf way made
Ik las een mooie Indiaanse profetie:
De kinderen van de aarde moeten, om te overleven, weer in balans komen en het eigen persoonlijk visioen het eigen weten vertrouwen. Onze innerlijke balans van mannelijkheid en vrouwelijkheid. De profetie verteld ons dat er een versnelling en herinnering in elk van ons zullen plaats vinden als we leren hoe we de balans met de aarde herstellen. Als dit lukt zullen vele zich hun levensdoel herinneren en zullen ze leren hun gaven te ontwikkelen om de mensheid als geheel te helpen. Waarheid zal de verdeeldheid overwinnen en goedheid zegevieren.


Dit is precies waar ik in geloof. Als we kinderen (en onszelf) weer in contact kunnen brengen met wie ze wezenlijk zijn dan zullen de kinderen onze toekomst heel ander invullen dan wij gedaan hebben. Ze zullen met respect met Moeder Aarde omgaan, omdat ze weten dat het een levend wezen met bewustzijn is, en ze zullen weten dat we allemaal één zijn. We hoeven kinderen niet meer te dwingen te leren wat wij (school) goed voor ze achten. En te straffen als ze het in onze ogen niet goed doen of niet luisteren. Het allerbelangrijkste is, dat ze en wij leren luisteren naar onze innerlijke stem, daar zit ons ware weten, kennis en wijsheid. Ik stel me iedere morgen een aarde voor, waar iedereen, het stenenvolk, het plantenvolk, de dieren en de mensen in vrede en harmonie met elkaar samenleven. Alle wateren zijn helder en zuiver en en de natuur wordt met respect en liefde behandelt. Kinderen groeien op in de wetenschap dat ze geliefd zijn om wie ze zijn en niet om wat ze doen. Er is veel creativiteit, speelsheid en plezier. Leven in gelijkwaardigheid, we leren van elkaar. Ik zie het heel levendig voor me, onze nieuwe wereld!

1 opmerking:

  1. Wat mooi! Ik denk er precies zo over! Laten we hopen dat zo'n wereld ooit werkelijkheid wordt ... Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen