Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprildonderdag 11 december 2014

KERSTSTAL


Samen met mijn zoon Robbert-Jan heb ik een kerststal gemaakt. In het bos vond ik een mooie dode tak. Rob  heeft hem voor mij in stukken gezaagd. Bij de houthandel heeft hij 2 plaatjes op maat laten zagen en voor mij de stal in elkaar gezet. Met een lijmtang heb ik schors als dakbedekking erop gelijmd. Het was een cadeau voor mijn dochter Gabrielle.


Van wol heb ik de figuurtjes geprikt. in de figuurtjes zit een geprikte basis waardoor ze kunnen blijven staan. De kleding heb ik in natuurtinten gemaakt. En natuurlijk hebben Jozef en de drie herders een baard. Maria heeft haar vertrouwde blauwe mantel om en in haar armen draagt ze het kindje Jezus.De schaapjes zijn gewikkeld en hebben daarna wat krulletjes wol gekregen.

Ik zit erover te denken om hier volgend jaar een workshop van te maken, zodat ik mensen kan leren om zelf deze figuurtjes te maken. Het is heel erg mooi om je eigen kerstgroep te maken. Een bijzonder gevoel waar je ieder jaar weer van kunt genieten.

                                                    Fijne feestdagen allemaal! 

Liefs, Jolette

2 opmerkingen: