Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creëren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzaterdag 1 november 2014

HERFSTMARKT

 Vandaag op de herfstmarkt gestaan op de vrije school De Meander in Nijmegen.
                                       Wat een fijne sfeer hangt daar! 

Samen met Myrna en Robbert-Jan die me met alles geholpen hebben. Het vergt altijd weer een hele organisatie. Maar we zijn een goed team met z'n drieën.

We waren voor het derde jaar op deze markt en we hadden een nieuwe plek gekregen in een mooi licht lokaal met fijne, lieve mensen die ook prachtige dingen verkochten.

 
Het is heerlijk om met zoveel creativiteit omringt te zijn. 
Van een paar mensen heb ik een opdracht gekregen voor het maken van engelen en verschillende mensen waren gedesinteresseerd in een workshop.


Ik vind het heerlijk om workshops te geven en op die manier mijn passie voor engelen en wolprikken te delen. Het is heerlijk om met de prachtige gekleurde merinowol te werken. Mensen die bij mij een workshop volgen vinden het het meest moeilijk om te kiezen welke kleuren ze willen gebruiken :-)

Kleur spreekt je gevoel aan en het is heel persoonlijk welke kleur je aanspreekt.

Daarnaast kun je ook nog kiezen om een engeltje voor een bepaald seizoen te maken, of één voor een bepaalde plek in je huis, een beschermengel met een steentje, een geboorte-engel, of wat ook al eens is gebeurd als rouwverwerking voor het overlijden van een grootouder. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Engelen zijn er voor iedereen

Liefs, Jolette Geen opmerkingen:

Een reactie posten