Wollensprookjes
Hallo, leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
Mijn blog gaat over mijn passie voor wollen engelen en andere wollen figuurtjes. Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe creaties te maken die kracht en ondersteuning geven. De workshops geef ik met heel veel liefde. en plezier. Als je vragen hebt kun je me altijd mailen op wollensprookjes@gmail.com.

Verkoop
Met heel veel liefde maak ik wollen engelen en elfjes en andere wollen figuurtjes.
Deze engelen /elfjes zijn te koop.
Het zijn bijzondere cadeautjes die stuk voor stuk uniek zijn. Kijk maar eens rustig rond op mijn blog. Als een engeltje al verkocht is, maar ik met liefde een andere voor je.


Persoonlijke engel
Je mag ook een engel op maat laten maken, denk hierbij aan formaat, kleur of speciale gelegenheid. Ik stem me af op de persoon voor wie ik de engel maak. Van uit die verbinding ontstaat de engel.

Workshop

Je eigen engel maken is een bijzondere ervaring. Bewust of onbewust zijn we allemaal in contact met onze eigen beschermengel. Door zelf een engel te maken versterk je deze verbinding. Heel veel mensen voelen een enorme liefde op het moment dat ze een eigen engel creƫren. De zachtheid van de wol en de mooie kleuren werken direct in op je ziel.
Ik geef regelmatig workshops, ook op afspraak waarin je leert je eigen engel te maken. een workshop kost €45 en duurt 3 - 4 uur.
Wil je ook een keer een workshop volgen? Je bent van harte welkom! Het is bij mij thuis in Renkum. Voor meer informatie kun je me mailen op: wollensprookjes@gmail.com

Therapie

Ben je vastgelopen of heb je inzicht nodig in de situatie waarin je zit, kom eens individueel een engel maken als energetisch proces. Wanneer je creatief bezig bent sta je meer open voor je onderbewuste. We gaan werken met de vraag die je hebt en komen dmv meditatie, de kleuren en de zachtheid van de wol en het contact met je eigen beschermengel(en) tot een antwoord. Een sessie duurt 3 tot 4 uur en kost €75
Voor meer informatie kun je me mailen op:
wollensprookjes@gmail.com

Data aankomende workshops:

Kabouter


Engel

Zondag 10 & 17 aprilzondag 6 januari 2013

WINTER

                           De kersttafel heeft plaatsgemaakt voor de wintertafel.


Koning winter is een patroontje van atelier Amaranth. Zijn ijspegel staf heb ik gemaakt van aluminiumfolie. Van piepschuim heb ik ijsschotsen en een troon gemaakt. En achter de troon is een stukje vilt wat ik heb genatvilt.

Het pakket van de zeehondjes heb ik gekocht bij De Witte Engel. Het zijn er 3, moeder en 2 jongen.
De ijsbeertjes en de pinguins zijn een patroontje van atelier anne-Marijntje. Ook het ijsberen pakketje bestaat uit moeder en 2 jongen.                          Dit Winterhumpie is een patroon van atelier de Paddestoel. 


En deze twee kinderen heeft Gabrielle ontworpen en gemaakt.
Het sleetje komt ook bij De Witte Engel vandaan.


Dit lieve sneeuwklok engeltje heb ik gisteren gemaakt Ik hou van sneeuwklokjes. In de tuin en kweekerij de Boschhoeve in Wolfheze houden ze ieder jaar een sneeuwklokjesfeest.
Dit jaar is het op 14, 15 en 16 februari. Ze hebben ontzettend veel verschillende soorten sneeuwklokjes. Het is echt een feest om daar te zijn.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige wintertafel heb je! En dat sneeuwklokengeltje vind ik wel heel erg mooi! Het festival ken ik, ik ben er een jaar of 2 geleden eens geweest, inderdaad erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Wat een supermooie wintertafel heb je! En je sneeuwklokjesengel vind ik echt heel mooi! Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen